Onze Gerechten
VOORGERECHT
- Gnocchi Trentino *Aardappelkussentjes met gerookte italiaanse ham, kip en championroomsaus
- Ćevapčići *Lamsgehakt met aubergine, paprika, vergezeld van roomkaas met feta en lepinja brood
- Reibekuchen *Aardappel rösti met zure room, kappers en gravad lax
- WurstelSalat *Hartige hespenworst salade met augurk, uitjes, mierikswortel en aardappel galette
HOOFDGERECHT
- Balletjes met kriekenVarkens-rundsgehakt met frisse kriekensaus en pastinaakpuree
- Ravioli MarinièreRavioli gevuld met zalm en gamba’s, wortelpuree en zeevruchten bisque
- Kalfsschnitzel met lentepuntenKalfslapje met minikrieltjes, truffelolie, asperges en citroen-kappertjes saus
- PasticadaStoofpot van sukade runds, pancetta, rijkelijke groentenmix met rijst en gedroogd fruit
DESSERT
- Sorbet van de chefMousse van kokos met mango sorbet en gegrilde ananas
- TiramisuKlassiek italiaans dessert op basis van koffie, savoiardi en amandellikeur
- Panna CottaMet abrikoos coulis en amandelschilfers
- Aalsterse vlaaiMet Stiltonkaas en rood fruit
- Espresso Martini IJsVodka, koffielikeur en chocolade ijs
- * gerechten ideaal als voorgerecht of om te delen met tafelgenoten
- BijgerechtenBij de meeste van onze gerechten is er standaard brood, aardappelen, puree, rijst of pasta voorzien.
- SharingBij het bestellen van bepaalde gerechten om te delen, is het mogelijk om een extra portie per persoon te verkrijgen.
Wijnkaart
Huiswijnen
- Wit = Chateau Lamothe-Vincent Sauvignon Blanc/Sémillon (FR)Vol fris fruitige wijn uit Bordeaux, een ideale passe partout
- Rosé = DUO Dom. de Belle Mare Grenache Noir Cinsault (FR)Heerlijk fruitige rosé met noten van aardbeien, perzik en lichte gember
- Rood = Les Tamarins Pinot Noir(FR)Vol zacht fruitige wijn zonder teveel complexiteit en frisheid in de afdronk
Suggestiewijnen
Witte parels
- Paul Albert Les Bertolets Réserve Viognier (FR)Zacht droge wijn met tonen van boter, peer en perzik
- Tenutta Ulisse, 100% Percorino (IT)Lichtgeel groene wijn met een explosie aan steenfruit en in de neus citroen, meloen, anijs en venkel
- Gröhl, Oppenheim Kalkstein Trocken Riesling (DE)Elegante lichtgroen gele wijn met mooie zuren van witte bloesem en ananas, met in de neus rijpe perzik en mandarijn.
- Hagn Grüner Veltliner Hundschupfen (AT)Minerale gele wijn met fijne appeltoets en een vleug honingmeloen.
Rosé genot
- Hagn Zweigelt Rosé Blauer Zweigelt (AT)Solide en sappige wijn met veel frisheid van rijpe zoete kersen, aardbei en aroma van rozenwater
Rode Charmes
- Vinhas de Pegoes, Syrah (PT)Smaakvolle wijn met braambes, kers en zwart fruit en een toets van vanille
- Meerhof, Arbeidsgenot Pinotage (ZA)Kruidige pinotage uit Swartland met een rijkelijk paletmix aan specerijen en rijp fruit
- Schiena Li Briganti, 100% Malvasia Nera (IT)Intens robijnrode wijn met aroma’s van bramen, pruimen, moerbeien en zoete kruidenmix
- Josef Dockner Burgunder-Cuvée Pinot Noir - St. Laurent (AT)Delicaat fruitige rode wijncuvée , karmijnrood granaat, met in de neus fruit van kersen en wilde frambozen
Suggestiewijn van de wijnmeester (enkel per fles)
- Balbas Crianza 18 (ES) TempranilloEvenwichtige volle wijn van zwart fruit met tonen van vanille en een verfijnde neus aan chocolade, blauwe bessen en lichte tabak.