Onze Gerechten

VOORGERECHT

  • Gnocchi Trentino *€ 19
    Aardappelkussentjes met gerookte italiaanse ham, kip en championroomsaus
  • Ćevapčići *€ 20
    Lamsgehakt met aubergine, paprika, vergezeld van roomkaas met feta en lepinja brood
  • Reibekuchen *€ 21
    Aardappel rösti met zure room, kappers en gravad lax
  • WurstelSalat *€ 18
    Hartige hespenworst salade met augurk, uitjes, mierikswortel en aardappel galette

HOOFDGERECHT

  • Balletjes met krieken€ 24
    Varkens-rundsgehakt met frisse kriekensaus en pastinaakpuree
  • Ravioli Marinière€ 27
    Ravioli gevuld met zalm en gamba’s, wortelpuree en zeevruchten bisque
  • Kalfsschnitzel met lentepunten€ 28
    Kalfslapje met minikrieltjes, truffelolie, asperges en citroen-kappertjes saus
  • Pasticada€ 29
    Stoofpot van sukade runds, pancetta, rijkelijke groentenmix met rijst en gedroogd fruit

DESSERT

  • Sorbet van de chef€ 10
    Mousse van kokos met mango sorbet en gegrilde ananas
  • Tiramisu€ 11
    Klassiek italiaans dessert op basis van koffie, savoiardi en amandellikeur
  • Panna Cotta€ 9
    Met abrikoos coulis en amandelschilfers
  • Aalsterse vlaai€ 12
    Met Stiltonkaas en rood fruit
  • Espresso Martini IJs€ 10
    Vodka, koffielikeur en chocolade ijs

  • * gerechten ideaal als voorgerecht of om te delen met tafelgenoten
  • Bijgerechten
    Bij de meeste van onze gerechten is er standaard brood, aardappelen, puree, rijst of pasta voorzien.
  • Sharing
    Bij het bestellen van bepaalde gerechten om te delen, is het mogelijk om een extra portie per persoon te verkrijgen.

Wijnkaart

Huiswijnen

  • Wit = Chateau Lamothe-Vincent Sauvignon Blanc/Sémillon (FR)
    Vol fris fruitige wijn uit Bordeaux, een ideale passe partout
  • Rosé = DUO Dom. de Belle Mare Grenache Noir Cinsault (FR)
    Heerlijk fruitige rosé met noten van aardbeien, perzik en lichte gember
  • Rood = Les Tamarins Pinot Noir(FR)
    Vol zacht fruitige wijn zonder teveel complexiteit en frisheid in de afdronk

Suggestiewijnen

Witte parels
  • Paul Albert Les Bertolets Réserve Viognier (FR)
    Zacht droge wijn met tonen van boter, peer en perzik
  • Tenutta Ulisse, 100% Percorino (IT)
    Lichtgeel groene wijn met een explosie aan steenfruit en in de neus citroen, meloen, anijs en venkel
  • Gröhl, Oppenheim Kalkstein Trocken Riesling (DE)
    Elegante lichtgroen gele wijn met mooie zuren van witte bloesem en ananas, met in de neus rijpe perzik en mandarijn.
  • Hagn Grüner Veltliner Hundschupfen (AT)
    Minerale gele wijn met fijne appeltoets en een vleug honingmeloen.
Rosé genot
  • Hagn Zweigelt Rosé Blauer Zweigelt (AT)
    Solide en sappige wijn met veel frisheid van rijpe zoete kersen, aardbei en aroma van rozenwater
Rode Charmes
  • Vinhas de Pegoes, Syrah (PT)
    Smaakvolle wijn met braambes, kers en zwart fruit en een toets van vanille
  • Meerhof, Arbeidsgenot Pinotage (ZA)
    Kruidige pinotage uit Swartland met een rijkelijk paletmix aan specerijen en rijp fruit
  • Schiena Li Briganti, 100% Malvasia Nera (IT)
    Intens robijnrode wijn met aroma’s van bramen, pruimen, moerbeien en zoete kruidenmix
  • Josef Dockner Burgunder-Cuvée Pinot Noir - St. Laurent (AT)
    Delicaat fruitige rode wijncuvée , karmijnrood granaat, met in de neus fruit van kersen en wilde frambozen
Suggestiewijn van de wijnmeester (enkel per fles)
  • Balbas Crianza 18 (ES) Tempranillo
    Evenwichtige volle wijn van zwart fruit met tonen van vanille en een verfijnde neus aan chocolade, blauwe bessen en lichte tabak.